Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Krus med billede

  109 kr
  inkl. moms, plus forsendelse
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  En gave, der vil forsøde din bedste kollegas morgen hver eneste morgen! Hvis du gerne vil sørge for, at din kollega starter morgenen med et smil på arbejdet, så skal hun have sit helt eget krus med et billede printet på, som sammen med morgenkaffen vil gøre dagen lidt bedre. En sød og personlig gave til en du holder af og som holder af kaffe.

  * Skal udfyldes

  109 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Nu kan alle få deres helt eget personlige krus hjemme i husholdningen! Keramikkruset med billede sørger for, at der ikke kan opstå nogen som helst tvivl om, hvilket krus der er hvems. I skal bare sørge for at vælge lige det billede, der repræsenterer jer hver især allerbedst. Du kan ikke komme udenom, at du har en holdning til, hvilket krus, du allerhelst vil drikke din morgenkaffe af, og nu kan du sikre dig, at der ikke er nogen, der tager dit krus ved en fejl. En sjov gaveide til hele familien.

  Et helt personligt keramikkrus, hvor du selv vælger hvilket billede der skal være med til at kickstarte din dag, hver morgen, sammen med den første kop kaffe. Få printet et billede på kruset fra den sidste ferie, der altid gør dig virkelig glad, eller billedet af din datter, der bare gør dig helt blød om hjertet. Eller hvad med det der rigtig sjove billede, der altid får dig til at grine højlydt? En gaveide til alle, der kan lide en dejlig kop te eller kaffe!

  Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: 9 x 8 cm
  • Bemærk: kruset tåler ikke opvaskemaskine
  2022-05-21T12:38:48+00:00