Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Krus af satineret glas med foto

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sådan et krus har du nok ikke set før! Dette seje krus af satineret glas med foto er en ny måde at mindes dejlige øjeblikke på, for nu kan du dekorere et flot glaskrus med et billede, som betyder noget ganske særligt for dig. Lav et nyt yndlingskrus til dig selv, eller giv det til en, du holder af, som en ganske særlig og personlig gave.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Det er bare at udvælge netop det billede, som du mener, modtageren vil elske at stå op til hver morgen, for at drikke sin morgenkaffe, og så er det fine krus klar til at blive lavet og sendt. På den måde er det nemt at forvandle skønne minder fra en ferie eller fest til en brugsgenstand og dermed genopleve disse øjeblikke igen og igen, hver gang du drikker af kruset.
Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan pryde det elegante glaskrus med, så det er bare med at kigge alle de digitale album igennem og finde det helt rigtige motiv.

Det flotte krus er en rigtig sød gaveide, der passer til mange anledninger - og hvis man er i tvivl om, hvad man skal give, er en personlig gave altid svaret, for så ved modtageren, at der er gjort noget ud af at lave denne særlige gave. Alt i alt er dette elegante krus af satineret glas med foto en personlig gave, som alle vil sætte stor pris på at få.

Detaljer

  • Materiale: satineret glas
  • Mål: 8 x 9,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:47:29+00:00