Har du brug for hjælp?

Kropspleje til mænd

129 kr
Inkl moms
- +
Nu til dags er det ikke kun kvinder, som bruger tid på kropspleje, det gør mænd også! Med dette trendy kropsplejesæt til rigtige mænd har du alt, hvad du skal bruge til at holde kroppen vedlige: showergel, fugtighedscreme og kropsolie! Gaveideen til den moderne mand med hang til luksus og en velplejet krop!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Plej din krop med dette trendy kropsplejesæt til rigtige mænd! Sættet indeholder tre flasker i et flot og muskuløst design i smukke farver og med frække varebetegneler fuld af humor. "Gun gel"-flasken er for eksempel fuld af showergel og flasken med "Peck Rub" er fuld af en dejlig fugtighedscreme, mens der i "Ab Oil"-flasken findes en super lækker kropsolie, som ikke bare får enhver sixpack til at skinne, men som kan bruges over hele kroppen.
Sættet med kropspleje til mænd indholder alt til den moderne mand, som gerne vil gøre et godt indtryk på damerne. En perfekt gaveide til manden, der ved, at det kræver hårdt arbejde samt god og vedligeholdende pleje at have en krop, der er værd at vise frem for damerne. Kropspleje er ikke kun for damer, tværtimod, det bliver mere og mere almindeligt at også mænd går op i at pleje kroppen. Dette sæt med kropspleje til mænd giver enhver mand et dejligt, velduftende og plejet udseende, som kvinderne med sikkerhed vil elske!

Detaljer

  • Beskrivelse: kropsolie, fugtighedscreme og showergel
  • Kapacitet: 50 ml pr. stk.
2020-12-02T08:05:42+00:00