Har du brug for hjælp?

Kork tapeholder

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den lille korkterning ligner næsten en skulptur, men den flotte firkant er ikke bare til pynt, den har nemlig også en praktisk funktion - den holder styr på tapen, og derudover kan du også sætte små huskesedler fast i det naturlige materiale. En kreativ og ikke mindst praktisk gaveide, som pynter på kontoret eller på skrivebordet derhjemme.

Other customers bought

Beskrivelse

Var det noget med en miljøvenlig designgadget, som både er flot at se på og praktisk? Så er denne fine tapeholder i kork den helt rigtige gaveide! Hvert 9. år kan man høste kork fra korkegens bark og det endda uden at påvirke træets vækst, hvilket altså gør det lækre materiale yderst miljøvenligt. Så hvis du kender en, der elsker nytænkende og bæredygtige indretningsløsninger, er denne tapeholder lige i skabet.

Den fine korkterning måler 11,5 x 11,5 x 11,5 cm og har en lille stift, der kan hives ud, når der skal skiftes taperulle. Det stilsikre og enkle design gør, at tapeholderen passer ind i de fleste kontormiljøer eller på skrivebordet derhjemme. Det naturlige materiale er flot at se på, og som en ekstra praktisk detalje kan du endda sætte små huskesedler eller billeder fast i korken med tegnestifter.

En super fin og praktisk gaveide, der egner sig til mange anledninger, og som de fleste helt sikkert kan bruge. Overrask en du holder af med denne flotte kork tapeholder, som modtageren selv kan dekorere med sjove billeder.

Detaljer

  • Beskrivelse: terningformet tapeholder, der kan sættes noter og billeder fast med tegnestifter
  • Materiale: kork, rustfrit stål
  • Mål: 11,5 x 11,5 x 11,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:06:29+00:00