Har du brug for hjælp?

Kopvarmer formet som en småkage

155 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvem har ikke prøvet at sidde foran computeren og drukket en kold kop kaffe? Det er vist sket for alle kaffedrikkere. Man glemmer at drikke den, da der altid kommer et eller andet vigtigt i vejen. En vigtig e-mail, chefen eller en sjov video. Med en kopvarmer formet som en småkage holdes koppen varm, og så vil dette ikke ske. Forbind den med computeren over en USB-port og nyd godt af en varm kaffe og te til hver en tid! Gaven til alle flittige arbejdsdyr foran computeren!

Other customers bought

Beskrivelse

Det er simpelthen for ærgeligt, men det sker ofte, at man glemmer tiden, når man sidder foran skærmen og arbejder, og så er kaffen ganske enkelt kold. Dette kan nu undgås ved at sætte koppen på den varme kopvarmer formet som en småkage. Stik den i USB-stikket på computeren og nyd godt af en varm og dejlig kaffe, kakao eller te. Det eneste du nu skal passe på er, at du ikke kommer til at spise denne lækre småkage. Den holder enhver drik varm med en temperatur på 60°C, hvilket er den ideelle drikketemperatur.
Bring den dejlige, varme kaffe hen til skrivbordet og nyd godt af en dejlig varm kop kaffe, når lysten melder sig. En super gaveide til vennerne, familiemedlemmerne eller kollegaerne. Giv den til en flittig kollega, som alt for ofte må ud og lave en ny kop kaffe, fordi den oprindelige kop er blevet kold. De vil elske dig for det!

Detaljer

  • Beskrivelse: kompatibel med alle USB-tilkoblinger til enten PC eller MAC Brugsanvisning: holder drikkevarer varme op til 60°C (ved brug af andre USB-ports kan temperaturen synke lidt), har on/off-knap og kontrollys
  • Bemærk: overfladen kan blive meget varm! Brug ikke kopper af skumplast eller plastik,tag stikket ud når den ikke bruges og lad den køle helt ned før den rengøres
  • Mål: 10,5 x 2,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T15:42:28+00:00