Har du brug for hjælp?

Kop med pixel-hjerte

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sød og betænksom gave til alle, der holder af at hygge sig med varme drikke. Koppen ser umiddelbart helt almindeligt ud, men det skifter farve ved temperaturskift. Koppen er en oplagt "god bedring"-gave og er også en god gaveide til kollegaen. En kop med pixel-hjerte er både sød, smart og anderledes.

Other customers bought

Beskrivelse

En sød gaveide til kaffedrikkere, te-elskere, gode venner eller sågar computer-nørder, der holder af alt i pixels (eller i det mindste ved, hvad pixels er). Her er nemlig en kop med pixel-hjerte, som har en usædvanlig effekt, som vil fascinere og imponere modtageren af den søde gave. I normal tilstand, når kaffekoppen står på hylden, er pixel-hjertet nemlig sort. Hælder man derimod varmt indhold i - såsom te eller kaffe - vil hjertet langsomt skifte farve og blive rødt. Det er da sejt og anderledes og vil helt klart forbløffe modtageren af denne gave.
Koppen er en sjov, praktisk og anderledes gaveide til kæresten på valentinsdag, kollegaen, der elsker en god kop kaffe, eller som gave til veninden, der er slået omkuld af en omgang influenza; koppen vil være perfekt til de mange varme kopper te, som skal drikkes i den forbindelse. Pak gaven ind og se smilet, når de pakker deres kop med pixel-hjerte ud - det vil være den perfekte gaveide.

Detaljer

  • Mål: 11 x 10 x 11 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T06:58:26+00:00