Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Kop med indgravering i Las Vegas-stil

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det er stensikkert, at din dag bliver god, hvis du starter den med en god kop kaffe eller te og tid til at sætte dig ned og nyde den. Og hvad kunne være bedre end at drikke din te eller kaffe i en kop, der er specielt designet til dig? Det giver denne kop nu muligheden for. Koppen har det klassiske Las Vegas-design på fronten, og det har du mulighed for at personliggøre. Der står nemlig "Just married in fabulous" og så skal du tilføje dine egne data.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du et vennepar, der skal giftes eller måske lige er blevet gift? Så er der her en sjov, finurlig og anderledes lille gaveide til dem. En kop er altid en god gaveide, og især når det er en personlig en af slagsen. Det er denne kop i hvert fald! Og den er desuden som skabt til brudeparret, der skal giftes eller for nylig er blevet gift. Koppen har det klassiske Las Vegas-print, som de fleste kender fra skiltet, der byder rejsende velkommen til byen Las Vegas.
Der står "Just married in fabulous" og dertil skal du så designe printet, så der står stedet, hvor brudeparret skal eller allerede er blevet gift. Nedenunder kan du desuden tilføje navnene på brudeparret samt datoen, de bliver eller blev gift på. Koppen i Las Vegas-stil er en skøn, anderledes og ikke mindst personlig gaveide til brylluppet og brudeparret.

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: ca. 9 x 8 cm
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine, brug ikke specialtegn til indgravering

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:13:15+00:00