Har du brug for hjælp?

Kop med formel-tryk

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne kop med formel-tryk sætter fokus på den magiske opskrift for koffein, som er en uundværlig del af morgenbordet. Enhver nørdet kaffedrikker vil sætte pris på denne gave, som til forveksling ligner et målebæger fra et laboratorium og endda med angivelse af ml på bagsiden. Den perfekte gaveide til kaffeelskere med humor eller ham, der samler på specielle glas.

Other customers bought

Beskrivelse

1,3,7-Trimethylpurine-2,6-dione – eller rettere sagt: koffein! Med denne kop kan man nyde morgenkaffen og samtidig blive klogere på den kemiske formel bag dette vidundermiddel. Koppens design er inspireret af et målebæger fra et laboratorium og bag på kan du se præcis hvor mange ml kaffe, du indtager pr. kop. Den er lavet af borosilikatglas, hvilket ofte anvendes til laboratorieglas, da det tåler kemikalier og høje temperaturer.
En kop med formel-tryk egner sig især til kemiinteresserede kaffedrikkere, men hvis du kender en, der samler på anderledes glas, vil han helt sikkert også blive glad for denne gave. Denne kop er helt sikkert en, der bliver lagt mærke til på bordet.

Detaljer

  • Beskrivelse: tåler opvaskemaskine og mikroovn
  • Kapacitet: ca. 400 ml
  • Materiale: borosilikatglas
  • Vægt: ca. 150 g
  • Mål: 11 x 13 x 13 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:44:10+00:00