Har du brug for hjælp?

Kontorpude med tastaturmotiv

169 kr
Inkl moms
- +
Har du en kollega du holder af som altid har et aftryk af tastaturet i ansigtet? Så vil din kollega elske denne gaveide! Denne kontorpude med tastaturmotiv er den ideelle gaveide til alle, der elsker at tage sig en lille lur på kontoret. Perfekt gaveide til dine kollegers work/sleep-balance!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Sen eftermiddag på kontoret, øjnene er tunge, og skærmen bliver langsomt sløret... Det er med andre ord blevet tid til en powernap, så man lige kan få sig en lille pause fra det hele! De fleste ved, at en powernap er sundt, men det er ikke altid lige sådan at kunne få en, når man sidder på et kontor foran en skærm, og mange må derfor bruge tastatur eller skrivebord som hovedpude, når de får sig en lur. Det er naturligvis ikke særlig behageligt for kroppen!
Nu er redningen her! En kontorpude med tastaturmotiv passer perfekt ind på kontoret med sit musegrå stof, sin "USB-tilslutning" og med sit autentiske tastatur-look. Og så er den heldigvis blød, så man kan få sig en lille en på øjet i løbet af dagen, helt uden at få aftryk fra skrivebord eller tastatur i hovedet og blive gjort til grin af kollegerne på kontoret! En sjov og praktisk gaveide til alle dine travle kolleger, som fortjener en lille pause i løbet af deres travle arbejdsdag!

Detaljer

  • Materiale: betrukket med bomuld, fyld af polyester
  • Mål: 33 x 27 x 7 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-28T09:12:06+00:00