Har du brug for hjælp?

Klistermærkesæt med pirater

69 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Jamen, hvorfor har du ikke noget tøj på, kære pirat! Det må vi straks have ændret på - og det kan vi nemt ved hjælp af de 51 genanvendelige klistermærker, der følger med dette klistermærkesæt med pirater. En god gaveide til børn, der elsker at lege med påklædningsdukker og som har en god fantasi!

Other customers bought

Beskrivelse

Eventyret kan begynde! Piratskibet kan sejle ud og lede efter den gemte skat… Alt er klart! Nu er det bare op til fantasien, hvad der skal klæbes på og hvordan eventyret skal være! Og ikke mindst om piraterne skal finde skatten eller skuffet forlade øen uden det berømte guld!
Men, men, men, før piraterne kan tage afsted på på de syv verdenshave skal de jo lige have tøj på. En pirat i undertøj er nemlig ikke særlig farlig! Så snart det passende tøj er valgt, og papegøjen sidder sikkert på skuldrene, kan eventyret først rigtig begynde. I dette sæt er der forskellige pirat-outfits, en skat, en sabel og dyr fra havet. Samlet indeholder dette sæt 51 genanvedelige klistermærker, der kan klæbes på arket igen og igen og sørge for at både drenge og piger kan have en masse piratsjov!
De farverige klistermærker, kan kombineres i mange forskellige kombinationer, så man kan skabe sit helt eget pirateventyr. Med et klistermærkesæt med pirater er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan piraternes sørøversjov skal foregå! En sjov og kreativ gave ide til børn, børnebørn, niecer eller nevøer!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 51 genanvendelige klistermærker og dobbeltsiddet glansbilledbaggrund med piratskibs-motiv og ø-motiv, hvorpå der kan klistres klistermærker
  • Mål: ca. 0,3 x 20,8 x 27,9 cm
  • Bemærk: til børn fra 3 år

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-01T03:16:35+00:00