Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Klistermærkesæt med påklædningsdukke

69 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Dette klistermærkesæt med påklædningsdukke vil helt sikkert begejstre de små! Sættet indeholder 76 genanvendelige klistermærker, som f.eks. fine kjoler, sødt tilbehør, forskellige glansbilledbaggrunde og meget mere. Der er lagt op til timevis af leg! En sjov og kreativ gaveide til børn, børnebørn, niecer og nevøer!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Hvis du har børn kender du helt sikkert dette scenarie: Du er lige ved at ordne noget, og ligepludselig er der stille... alt for stille. Du kalder på børnene og går rundt i hjemmet for at se, hvad de skulle have fundet på, og så ser du hvordan tøj og sko ligger hulter til bulter fordi de lige skulle klæde sig selv og hinanden på!
Bare rolig, der et alternativ, der roder mindre og som sørger for, at du slipper for at skulle bruge timer på at rydde op efter en sjov leg. Med dette klistermærkesæt med påklædningsdukke kan børnene klæde en dukke ud i stedet og med 76 forskellige klistermærker, burde der være inspiration nok til flere timers hyggelig leg!
De flotte, genanvendelige klistermærker kan kombineres på de mest fantastiske måder, og med fem forskellige dukker skal man ikke kun beslutte sig for et enkelt outfit, for man kan lave forskellige kreationer igen og igen... og igen!
En rigtig god og lærerig gaveide som børn og børnebørn vil glæde sig over i timevis, mens forældrene eventuelt bruger deres tid på at rydde op efter børnenes føromtalte leg i tøjskabet.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 76 genanvendelige klistermærker og en dobbeltsiddet glansbilledbaggrund med påklædningsværelses-motiv og hus med have, hvor der kan klistres klistermærker
  • Mål: ca. 0,3 x 20,8 x 27,9 cm
  • Bemærk: til børn fra 3 år

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T09:51:09+00:00