Har du brug for hjælp?

Partyboks til børnefødselsdage

Fra: 179 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et drømmescenario: Du skal holde fødselsdag for din søn og alle hans venner er inviteret. Men du har ikke stress! For alt er klaret. Hvis bare det var virkelighed, for du ved, hvor stort et arbejde det kan være at skulle holde børnefødselsdag. Men med denne gaveide som er en partyboks til børnefødselsdage, kan ovenstående drømmescenarie blive til virkelighed. Her har du nemlig en partyboks, der indeholder alt pynt til en fed børnefødselsdag - lige fra guirlanden til tallerkener og kopper. Så mangler du kun maden og gæsterne, og festen kan gå i gang!

* Skal udfyldes

179 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Du skal holde børnefødselsdag, og der er en masse at tænke på. Hvad skal børnene spise, hvad skal de lege og underholdes med, vil de kede sig, skal vi gøre huset rent? Tankerne er mange, og alle forældre vil selvfølgelig holde den bedst mulige fødselsdag for deres børn. Nu er der en måde at skyde genvej på.
Med denne partyboks til børnefødselsdage kan du nemlig finde al pynt og tilbehør i en kasse, så det hele allerede er klaret, og du ikke skal tænke mere på det. Dette sæt indeholder en guirlande, otte tallerkener, otte bægere, otte underlag og otte servietter alle i samme tema. Partyboksen fås i to udgaver: en cirkusudgave og en dinosaurudgave, så du kan vælge mellem to fine børnetemaer til fødselsdagen. Denne gave er en stor hjælp, når du skal holde fødselsdag for dit barn, og både de og du får helt sikkert en uforglemmelig dag.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 8 tallerkener, 8 underlag, 8 kopper, 8 servietter, guirlande
  • Mål: 23,5 x 28 x 9 cm

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem dinosaurtema eller cirkustema
  • Beskrivelse: indeholder 8 tallerkener, 8 underlag, 8 kopper, 8 servietter, guirlande
  • Mål: 23,5 x 28 x 9 cm
2021-12-07T07:04:34+00:00