Har du brug for hjælp?

Kids Cube - kæmpe legeterning

1.035 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kids Cube er en multi-legeterning med forskellige lege på alle seks sider af terningen. Kast terningen og lad den afgøre, hvilken leg I nu skal lege. Terningen indeholder hele seks forskellige lege og spil. Du kan spille mølle, mini-basketball, mini-fodbold, ikke røre, lege rideskole og lege med biler. Mange timers underholdning til børn og en super gaveide, som kan sætte gang i legen, og som alle børn vil elske. Kan de ikke blive enige om, hvad de skal lege, kan terningen bestemme for dem. Men den store legeterning kan også bruges som et stabilt bord, eller som opbevaring til vasketøjet, legetøjet eller noget af alt det andet, som du finder på børneværelset.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu har du den perfekte gaveide til børnene. Der er mange timers leg og underholdning på børneværelset med den store Kids Cube, som giver mulighed for seks forskellige lege og spil i en og samme terning. Den har flere praktiske funktioner, da den både kan bruges som et stabilt bord til børneværelset, til opbevaring af vasketøjet eller måske endda til opbevaring af noget af børnenes legetøj.

Grib chancen for at give børnene en nem måde at afgøre på, hvilken leg de nu skal lege. Eller brug terningen, når børnene kommer og siger, at de ikke ved, hvad de skal lege. Så lader du dem blot slå med terningen, og den side, der vender op, er den leg, de skal lege. Masser af sjov og underholdning samlet i en gaveide.

Detaljer

  • Materiale: birkefiner
  • Mål: ca. 35 × 35 × 35 cm
  • Bemærk: figurer, bolde, heste osv er ikke inkluderet

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2021-12-07T07:22:18+00:00