Har du brug for hjælp?

Kaninlampe med lys i halen

815 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Til din lille datters fødselsdag vil den søde og rare kaninlampe med lys i halen med sikkerhed skabe lykke og sørge for fint lys på værelset. Den fine lampe er perfekt som hyggebelysning eller natlampe, når der lige er brug for lidt tryghed, inden der skal siges godnat!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er lillepigens fødselsdag og hun ønsker sig selvfølgelig alt fra legetøjshylderne. Men hun skal også have en ny natlampe, fordi hun er blevet for stor til den gamle, men stadig ikke helt stor nok til ikke at have en lille smule lys i værelset, når der skal siges godnat. I stedet for endnu en gave, der hurtigt mister nyhedsværdier og så bare samler støv, så vil den lille kaninlampe med lys i halen med sikkerhed også skabe glæde, når den pakkes ud og kaninen hopper frem og gør sig til i al sin cuteness. Du kan ikke undgå at komme til at tænke på den lille frække kanin Stampe fra 'Bambi', når du ser den her lampe. Den fine lille kanin kommer i hvid porcelæn, og halen, med dens LED-pære, sørger for at lyse op på fineste maner.
En fødselsdagsgave eller julegave, der vil gøre den lille pige eller dreng så glad, at de måske begynder at hoppe rundt som en lille kanin!

Detaljer

  • Beskrivelse: lampe inkl. USB strømforsyning, LED-lampe og sokkel med USB-port og kontakt. Leveres med pære
  • Kapacitet: 20.000 timers lys
  • Materiale: keramik
  • Mål: 17 x 10 x 17 cm
2020-12-01T19:58:33+00:00