Har du brug for hjælp?

Kaktussen til organisering

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kaktussen til organisering lyser op på enhver arbejdsstation på kontoret - nu kan dit skrivebord se ryddeligt og organiseret ud samtidig med at det også er ret så sjovt at kigge på. En fed gave til din kollega der gerne vil være mester i at have styr på kaosset, men som ikke gider at være kedelig mens der er styr på det.

Other customers bought

Beskrivelse

Er dit skrivebordet altid fuldstændig rodet med blyanter, kuglepenne, papirclips og elastikker spredt ud over det hele? Så er det her den perfekte gave der kan være med til at genoprette ro og orden, og om ikke andet være med til at du har noget sjovt og farvestrålende stående på dit skrivebord - kaktussen til organisering.

Med den sjove kaktus kan du uden problemer og på ingen tid få dit skrivebord til at se ryddeligt og nydeligt ud. Kaktussen er selvfølgelig strålende grøn og er omkring 12 cm høj med en diameter på 10 cm. I midten er der masser af plads til kuglepenne, din saks, linealen og overstregningstuscher. På de to kaktusarme kan du hænge masser af elastikker, og det virkelig smarte er at der er indbygget en magnet, så du bare kan sætte papirclips fast på armen - så ligger de ikke og flyder på bordet.
Den sjove, flotte og farvestrålende kaktus til organisering er en fed gaveidé til din kollega eller til teenageren der skal have lidt overblik på skrivebordet. Med den her praktiske organisator får du styr på rodet på dit skrivebord, og du får også en farvestrålende plante som er med til at lyse op på kontoret når det hele bliver lidt ørkesløst.

Detaljer

  • Beskrivelse: kaktus til organisering af skrivebordet
    • penneholder
    • magnetiske arme
  • Mål: 10 x 12 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:07:08+00:00