Har du brug for hjælp?

Kaktuspude

155 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Var det noget med en hyggelig pude, der er lige til at putte med? Tag ikke fejl af denne pudes udseende, den er lige så blød som en normal en af slagsen og stikker ikke. Det fine pude har en god størrelse og kan eksempelvis være praktisk at tage med på rejser, eller hvis der skal nydes sol i parken.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er nok de færreste, der kunne tænke sig at putte med en rigtig kaktus, men til alle, der er vilde med planter er der nu et blødt og lækkert alternativ. Denne flotte pude ser nemlig ud som den klassiske ørkenplante, men er samtidig dejlig blød. Kaktuspuden har de karakteristiske grønne farver, og på afstand ser det faktisk også ud som om der er pigge på. Der er dog ingen grund til panik, for det er bare optisk bedrag, der gør, at de gule områder ser stikkende ud.
Puden er fremstillet af det åndbare materiale spandex og inden i er der små plastikkugler, som gør, at puden let kan forme sig. Denne fleksibilitet og kaktuspudens praktiske størrelse betyder, at den er super at tage med på rejser, hvad enten det er med bil, tog eller fly, vil du helt sikkert blive glad for at have den bløde pude med, så du kan komme veludhvilet frem.

Hvis du er på udkig efter en dekorativ gaveide, er denne kaktuspude lige i skabet, så overrask en, du holder af med en fin og blød pude.

Detaljer

  • Beskrivelse: Pude med betræk, der ligner en kaktusplante, med plastikkugler indeni
  • Materiale:
    • Hylster: 87 % polyester 13 % elastan (spandex)
    • Fyld: 100 % polystyren
  • Mål: 37 x 17,6 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T01:23:09+00:00