Har du brug for hjælp?

Kagestander i porcelæn

489 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sådan har du aldrig brugt dine kopper og tallerkener før! Denne kagestander af porcelæn består af tre tallerkener og kopper samt en underkop, der er stablet oven på hinanden, så du kan præsentere alle dine fine småkager og chokolader på fineste vis. En dejlig gaveide til dem, der godt kan lide at invitere på kaffe og småkager!

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette sæt har du egentlig nok service til enhver lejlighed, men stabler du kopperne og tallerkenerne oven på hinanden, får du pludselig en flot kagestander, som tager sig godt ud på ethvert kaffebord. Her er der plads til småkager, chokolader og små muffins, og så kan du benytte den øverste kop som sukkerskål. En god gaveide til dem, der godt kan lide at have gæster, eller hvis du kender nogen, der snart skal holde konfirmation eller en anden stor fest.

Imponer venner og familie med denne flotte kagestander, der lader dig holde kaffeselskab med maner. Du kan dekorere den alt efter sæson, for eksempel kan du lave et smukt juletema med små nisser og hjerter, eller en mere uhyggelig version til halloween med plastikedderkopper og andet. Den forbløffende kagestander skal under alle omstændigheder nok gøre indtryk på dine gæster.

Detaljer

  • Beskrivelse: kagestander i 7 dele
  • Materiale: porcelæn
  • Mål: 3 tallerkener med diameter 30, 25 og 19 cm 3 kopper med diameter 10, 8 og 7 cm samt låg til den mindste af kopperen med rød kvast
2021-01-25T13:58:02+00:00