Har du brug for hjælp?

Kagekandelabre med bling bling

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Der vil blive gjort store øjne, når fødselsdagskagen bliver båret ind og denne overdådige kagekandelabre med bling bling er placeret på toppen med tændte lys i! Den i forvejen flotte kagekreation vil fremstå endnu vildere, når du lige topper det hele af med den flot designede lyseholder.

Other customers bought

Beskrivelse

Når lokalet er smukt dekoreret med farvestrålende blomster, balloner og serpentiner, der flyder ned fra lamper, så ved du med sikkerhed, at her skal der være fest i dag! Udover flot og overdådig pynt, hører der sig også en lækker og kreativ kage til en ordentlig fødselsdagsfest. Om det er en massiv og tæt chokoladekage, sportslagkagen fra La Glace, eller en svampet brunsviger kommer selvfølgelig helt an på fødselaren, men du kan være med til at give kagen det ekstra pift med den flotte kagekandelabre med bling bling, som placeres midt på kagen og stearinlysene vil være med til at sætte et endnu smukkere lysskær om den i forvejen strålende fødselar.
Alle med sans og forkærlighed for glamour, eller med trang til at lege Belle fra 'Skønheden & Udyret' for en dag, vil med sikkerhed forelske sig en lille smule i denne fine kandelabre. Både din veninde og din datter vil stråle og funkle, når yndlingskagen bliver båret ind til bordet og du har sat den fine ekstra gave på toppen og tændt lysene. En lille gave, der vil bringe glamour med til enhver fødselsdagsfest, ligegyldigt om den er for store eller små prinsesser.

Detaljer

  • Beskrivelse: lyseholder til kager inkl. 9 lys, fødevarergodkendt
  • Materiale: kunststof
  • Mål: 13,5 x 14 cm
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine
2020-12-02T19:12:37+00:00