Har du brug for hjælp?

Ninja-kaffekop

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Er du hurtig som en ninja? Med denne kaffekop i ninja-design bliver der ingen tvivl om din ninja-status på arbejdspladsen. Koppen er sort som din kaffe, og du får tilmed et lille sværd at røre rundt med, i tilfælde af, at du alligevel vil have mælk og sukker i. En sjov og sej gaveide til din lynhurtige kollega, som elsker sine daglige kopper kaffe!

Other customers bought

Beskrivelse

Der er kaffe på kanden, og du finder ikke en sejere måde at indtage den på end at hælde den op i denne flotte kop i ninja-design. Koppen er sort med et par hvide øjne, så den ligner en ninja, og der følger et lille samuraisværd med, som du kan bruge til at røre i kaffen, hvis du bruger mælk og sukker. Er du hurtig som en ninja på arbjedspladsen, så er denne kop helt perfekt til dig, og du skal nok få mange misundelige blikke fra dine kolleger, som kunne tænke sig den samme kop.

Kender du en, der er begejstret for alt, der har med ninjaer at gøre, eller som kommer fra Japan, så egner koppen sig også rigtig godt som gaveide. Har du en lynhurtig kollega som har fortjent en sej kaffekop, så har du fundet den helt rigtige her. Koppen kan også bruges som fødselsdagsgave, til pakkeleg, til jubilæet eller en hvilken som helst anden anledning. Ninjaer har alle dage været populære, og denne seje ninja-kop bliver ingen undtagelse. Så er det bare at sætte kaffe på kanden, og du er snart klar til dagens udfordringer, og mon ikke kaffen gør dig hurtig som en ninja.

Detaljer

"
  • Beskrivelse:
  • Materiale: keramik
  • Kapacitet: 300 ml
  • Bemærk: tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine (uden maske)
"

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T16:19:33+00:00