Har du brug for hjælp?

Kaffekop med knojernshank

Fra: 129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med denne kaffekop i keramik af høj kvalitet er der garanti for respekt fra alle kollegaerne på kontoret. Koppen har nemlig ikke en normal hank men et knojern til at holde på i stedet for. Dette anderledes design er ikke set før og vil helt sikkert også vække begejstring hos modtageren. Hvis du kender en kaffedrikker, der tenderer til at være aggressiv, hvis vedkommende ikke får sin kaffe, er denne gave perfekt.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

En kaffekop med knojernshank er ikke noget, man støder på hver dag, og den vækker både interesse og en smule frygt. Men bare rolig, dette våben fungerer bare som hank på den harmløse kop og gør ingen fortræd. Det er dog med til at skabe en vis respekt omkring ejeren af koppen, og der er helt sikkert heller ikke nogen, der "kommer til" at tage denne specielle kop.
Kaffekoppen med knojernshank er den perfekte gaveide til alle, der har det med at komme op i det røde felt, hvis de ikke får deres morgenkaffe, og det anderledes look er med til at skabe respekt på kontoret. Vælg mellem en sort kop med sølvfarvet knojern eller en hvid med guldfarvet knojern og overrask en, du holder af, med en praktisk gave. Knojernet passer perfekt til fingrene og gør glæden ved dagens første kop kaffe endnu større. En super sjov og særdeles praktisk gaveide, der egner sig til mange anledninger, og som de fleste vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og hvid

Detaljer

  • Variant: hvid

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T17:06:16+00:00