Har du brug for hjælp?

Julet køkkensæt til børn

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

På det et festligt og julet køkkensæt til børn, og pludseligt har du ikke børn mere, men i stedet små, hjælpende nisser til køkkenet. Med dette julede køkkensæt får du et sødt forklæde med en Rudolf med rød næse på, en ovnhandske og selvfølgelig en nissehue, så ethvert barn rigtig kan komme i julestemning og blive forvandlet til en vaskeægte nisse. Og er det ikke noget med at små julenisser laver rigtig god mad til deres forældre?

Other customers bought

Beskrivelse

En skøn gave som kommer direkte fra Julemandens værksted på Grønland, bragt flyvende i Julemandens kane gennem himlen fløjet af rensdyr og til sidst sendt gennem skorstenen for at lande hos et sødt barn.
Der kommer ægte julestemning i huset med et julet køkkensæt til husets børn, som er alt, hvad et barn har brug for, for først og fremmest at komme i julestemning, men selvfølgelig også for at blive den ultimative hjælper i køkkenet, når der i december skal laves risengrød, konfekt og julekager. Gavesættet indeholder nemlig et forklæde med rensdyret Rudolf med den røde næse på, en nissehue som i denne sammenhæng selvfølgelig fungerer som en madlavningshat og sidst men ikke mindst, en ovnhandske, så de kære små ikke brænder fingere, når deres julebag skal ud af ovnen. Dette gavesæt vil blive en tradition og skabe skønne juleminder for børn og er derfor en super gaveide til alle juleglade børn.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 forklæde, 1 ovnhandske og 1 nissehue
  • Materiale: 100 % bomuld
2023-03-29T18:32:37+00:00