Har du brug for hjælp?

Julelanterne med stjernehimmel

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hyggelig julestemning, stilfuld og varmende - når der tændes et fyrfadslys i denne lille julelanterne med stjernehimmel, fremkommer der motiver fra den kristne julefortælling. En gave lige fra hjertet, som er perfekt i den søde juletid.

Other customers bought

Beskrivelse

Tænd et lys i det lille og enkle hus med stjernehimmel i toppen. Også når lanternen ikke er tændt, står den smukt med sin matte overflade, og vil pynte i enhver vindueskarm. Det er dog når man tænder et fyrfadslys indeni, at den for alvor viser, hvad den duer til. Hurtigt breder der sig varmt lys og en hyggelig stemning i hele stuen, og julefortællingen med Josef, Maria, Jesusbarnet og de tre vise mænd kommer til syne på siderne. Som et lille tip kan det nævnes, at der skabes et endnu kraftigere lys gennem stjernerne og de fine motiver bliver endnu tydeligere, hvis man anvender fyrfadslys af høj kvalitet.
Med denne fortryllende julelanterne med stjernehimmel har du en flot gave, som med garanti vil bringe glæde i juletiden. Den passer både i pakkekalenderen og som en adventsgave eller som en værtindegave til julefrokosten med vennerne. Det lille lysende hus sørger for en hyggelig og varm stemning, og vil komplimentere enhver brunkage eller vanillekrans, der måtte blive serveret i den søde juletid.

Detaljer

  • Materiale: porcelæn, uglaseret, med motiver
  • Mål: 10 x 7 x 10 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:40:23+00:00