Har du brug for hjælp?

Julehjerte med indgravering

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en et julehjerte, der både er traditionsrigt, personligt og meget smukt. På hjertet hænger der en fin sløjfe, og så er der desuden plads til, at du kan tilføje en personlig indgravering. Der er hele fire linjer til rådighed, hvor du på de første to kan tilføje op til 25 tegn på hver linje, og på de nederste to er der mulighed for op til 20 tegn. Du kan altså tilføje en kort tekst, citat, besked eller noget andet til den heldige julenisse, der får dette julehjerte i advents- eller julegave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er ingen tvivl om, at december er en af de bedste måneder om året - især hvis du er glad for juletiden. Julepynt er en vigtig del af julen, og så snart kalenderen siger 1. december, er det tid til at hive kasserne frem og sætte julepynten op. Nogle er så glade for julepynt, at de endda samler på det. Er det tilfældet, er denne gave helt rigtig.

Her får du et julehjerte, der kan hænges op. På hjertet kan du tilføje fire linjer à op til 25 tegn på hver linje på de øverste to og op til 20 tegn på de nederstse to. Du kan altså skrive et citat fra en julesalme, en kort hilsen, navnene på dem, der skal have gaven, eller noget helt andet. På den måde får du en fin julegaveide, der kan bruges som julepynt i mange år.

Detaljer

  • Materiale: plastic
  • Mål: ca. 8 x 19 x 20 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2020-11-26T18:12:57+00:00