Har du brug for hjælp?

Julegavesæk med navn og dato

69 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En anderledes, sjov og personlig julegaveindpakning som ovenikøbet kan bruges igen og igen til f.eks. at handle ind i, så du ikke skal bruge penge på plastikposer. Den søde julegavesæk er pyntet med et fint juleprint samt en personlig julehilsen på helt op til 30 tegn.

Other customers bought

Beskrivelse

Julemanden kommer flyver hen over himlen i sin flotte kane med alle rensdyrene og Rudolf allerforrest. Han stopper ved alle husene og sniger sig stille ned gennem skorstenen for at vælge gaver fra den store julegavesæk, som skal lægges under træet til de børn og voksne, som har været søde i løbet af året. Hvis du ikke tænker, at Julemanden lige kommer forbi, så er den sjove julegavesæk et rigtig godt alternativ Julemandens sæk.

Med julegavesækken kan du pakke den helt rigtige gave ind på en opsigtsvækkende og nem måde - bare ned i sækken med gaven og stram til. Både gaven og indpakningen vil blive husket på grund af det fine, røde print med et juletræ og teksten 'Christmas' samt den personlige julehilsen, du får skrevet på. Eller du kan bruge tekstfeltet som et gavemærke, hvor du får skrevet hvem gaven er til og fra. Sjov gavesæk som med sikkerhed vil blive værdsat af din miljøbevidste søster eller mor, for den kan jo også bruges som indkøbsnet, når gaven er blevet pakket ud!

Detaljer

  • Beskrivelse: julegavesæk med snørelukning
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mål: 40 x 50 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T00:54:10+00:00