Har du brug for hjælp?

Igloo - isterningbeholder

645 kr
Inkl moms
- +
Lækkert, stilrent design kombineret med et praktisk formål; gaven til langt de fleste anledninger er hermed funget! Isterningeholderen opbevarer dine isterninger til en whisky on the rocks, mens den ser brandgodt ud midt på bordet, hvor den kan fungere som et dekorativt element i aftenens anledning. Oplagt gaveide til fars dag, jubilæer eller en 60 års fødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er slut med lunkne og varme drinks til festerne, nu kan du hele aftenen servere kølige drinks og alle er glade og tilfredse. Det er en ganske særlig isterningbeholder, hvor dine isterninger ligner ægte små isblokke, der bliver brugt til at bygge en iglo med. Så ikke nok med at isterningbeholderen er praktisk og sørger for kølige drinks under hele festen, så er denne beholder og dens isterninger også en helt æstetisk nydelse i sig selv. For alle dem, der holder af kølige drinks, er trætte af lunkne, varme drinks og bliver stimuleret af æstetik med sit helt unikke polar-look!

Beholderen er mobil og virker isolerende og er derfor en god mulighed for at opbevare isterninger udenfor fryseren. Denne gaveide har ingen mangler! Ud over beholderen og isformen, får du en isterningtang, som markerer igloens indgang, når den ikke er i brug. Her har du altså en unik og original gaveide, som både er lækker at se på og praktisk at have ved hånden!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder isterningform, tang i rustfrit stål, isolerende beholder
  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: 20 x 16 x 11 cm
2020-12-02T23:21:34+00:00