Har du brug for hjælp?

Hvede øl glas med fodbold støvle gravering og navn

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

For hvede øl gourmeter der er begejstrede for fodboldens verden, er denne hvedeøl glas indgraveret og navngive en personlig gave. Ifølge din anmodning, kan du udødeliggøre to år og navnet med "spor" (som Tip Kong Marcel). Flot gaveidé som vinder prisen for et syndikat!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

"Tipster Marcel", "straf-konge Florian", "angriber Tina" eller "kicker mester Jan" - som vil blive præcist indgraveret på denne øl glas, er i dine hænder. Nok muligheder for at inspirere venner og slægtninge med fodbold lidenskab og tørst efter øl, er der alligevel!

Altid på glasset kan finde ordet "MODERNE fodboldklubben" og silhuetten af ​​en klassisk fodboldstøvle, er indgraveret over og under de tre stjerner som dekoration. Er alt dette bare et smukt design af glasset, kan individuelt design blive begejstret endelig. Ud over navn og eventuelle tilsætningsstoffer lad forevige to datoer. Når pint er drukket fra en glaskrukke i fremtiden, så det er klart, hvem der ejer den unikke stykke.

Uanset om man ønsker at give dude målscorer sæson i amatør liga, vinderen af ​​væddemål poolen eller søster, som har vundet bordfodbold turnering Hvede øl glas med fodbold støvle gravering og navnet er absolut et godt valg!

Detaljer

Hvede øl glas med fodbold støvle gravering og navn

Glas til hvedeøl (kapacitet: 0,5 l)
Gravering af en fodbold sko og ordene ""moderne fodbold CLUB""
Individualiseret gravering af 2 års tal ( ""1987-2016"") og en signatur ( ""tip Marcel King"")
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til personalisering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T14:17:30+00:00