Har du brug for hjælp?

Hjerteformet skål med indgravering

815 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gave er et klassisk symbol på kærlighed, da den er formet som et hjerte. Hjertet udgør en smuk skål af rustfrit forsølvet stål, og på skålens flade er der mulighed for at tilføje personlig indgravering af for eksempel navn og dato. På den måde vil gaven være oplagt at give til en dag med en speciel anledning, såsom til et bryllup, et sølvbryllup eller lignende, hvor gaverne ofte gerne må være af mere betydning og skabe gode minder.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne hjerteformede skål er et eksempel på en gave, hvor du kan sætte dit eget præg. Den kan nemlig indgraveres i bunden med for eksempel navnene på parret, der får den, og deres bryllupsdato eller noget andet.

Der er to linjer til rådighed, hvor du kan tilføje op til 20 tegn på hver linje. Du har altså rig mulighed for at tilpasse skålen til lige den anledning, den skal gives i, om det er til et bryllup eller en dåb, hvor gaven ville være meget passende. Det er helt sikkert, at skålen vil gøre modtagerne meget glade, for så har de en skål, de kan bruge til opbevaring af værdifulde ting eller som pynt, og skålen vil for evigt minde dem om den specielle dag, om det var deres bryllup, sølvbryllup eller en tredje særlig anledning.

Detaljer

  • Materiale: rustfrit stål, forsølvet
  • Mål: ca. 36 x 31 x 7 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-02T07:51:23+00:00