Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Hjerteformet puslespil med foto

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Det hjerteformede puslespil er absolut en personlig gave med en tilhørende udfordring; modtageren får først sin gave at se, når brikkerne er puslet på plads! En dejlig og anderledes gave til både børn og voksne.

* Skal udfyldes

169 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Er du på udkig efter en usædvanlig og personlig gave til en helt særlig lejlighed? Så kunne det fine hjertepuslespil med foto være et sjovt og anderledes bud. Du skal bare vælge et billede med en god historie fra din store samling - om det skal være smukt, sjovt eller romantisk er op til dig - og så få det printet direkte på puslespillet. Du kan også vælge at få printet et billede på, hvor du har skrevet en personlig og kærlig hilsen. Det hjerteformede puslespil er også et virkelig flot og meget specielt fødselsdagskort.

Du bestemmer selv, om du vil give puslespillet samlet, og måske indrammet, til modtageren. Men du kan jo også lade en lille udfording følge med gaven: Det skal samles på tid af modtageren selv, ellers får hun jo ikke at se, hvilken fin gave du har taget med i dagens anledning. Puslespillet er ikke bare sjovt. når det skal samles, det er også en gaveide, der er med til at give gode minder.

Overrask en af dine venner eller et familiemedlem til den næste fødselsdagsfest med denne kreative og meget personlig gave, der også vil se fin ud, når det kommer op at hænge i en ramme.

Detaljer

  • Beskrivelse: 104 brikker
  • Mål: 25,5 x 21 cm
2023-12-01T08:38:33+00:00