Har du brug for hjælp?

Hjerteformet hængelås med indgravering

Fra: 259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Mangler du den perfekte gave, så du kan erklære din store kærlighed til din kæreste, så vil denne hjerteformede hængelås med sikkerhed gøre udslaget. Det flotte røde hjerte med nøgle bliver 100 % personligt, når du får indgraveret den helt rigtige kærlighedserklæring til din elskede! Oplagt til både valentinsdag, bryllupsgave og som en sød kærlighedserklæring i hverdagen.

* Skal udfyldes

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste kender traditionen fra Frankrig, hvor man hænger en låst hængelås på en bro, hvor dit og din udkårnes navne står på. For det meste skrives det bare med tusch på en standardlås, men nu har du altså mulighed for at opgradere kærlighedserklæringen - for er jeres kærlighed ikke lidt mere særlig end alle de andres?
Denne hjerteformede hængelås med indgravering vil skille sig ud blandt de andre kærlighedslåse på enhver bro, og jeres navne vil ikke blive vasket af i regnen, for de er indgraveret i den.

Hængelåsen fås i to størrelser og I kan få indgraveret lige den tekst I gerne vil (dog ingen specialtegn). Det flotte skinnende røde hjerte kommer med en fin hjerteformet nøgle og indgraveringen er i kursiv - så det bliver ikke mere romantisk. I behøver selvfølgelig ikke efterlade den på en bro et sted i verden, I kan også bare bruge den på jeres kuffert, når I skal ud at rejse, eller på et skab hjemme i værkstedet.
Med den her helt personlige gave, kan du ikke andet end at ramme plet lige i hjertet, når den pakkes ud ved en særlig anledning.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem stor og lille
  • Beskrivelse: hængelås i rustfrit stål med rød højglanslakering inkl. hjerteformet nøgle
  • Bemærk: brug ikke specialtegn

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem stor og lille
  • Beskrivelse: hængelås i rustfrit stål med rød højglanslakering inkl. hjerteformet nøgle
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2023-12-01T01:39:14+00:00