Har du brug for hjælp?

Hjerte bogmærke med gravering

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En gave fra hjertet: De elegante bogmærker fra fjederstål bærer en personlig gravering på det. Så du ikke bare altid, hvor du har brug for mere, men er glad for at komme tilbage til New forsigtig med dette, personlig gave. For bogorme som en lille gave til en fødselsdag eller til jul en god idé!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Selvfølgelig, hund-eared eller knækkede pigge er for alle, der elsker bøger, ikke noget alternativ. Synet gør næsten ondt! Hvis du altid ved, hvor du stoppede med at læse, så skal et bogmærke siden - og nu dine gaver-timers strejker:

De elegante bogmærker i et hjerte form lavet af fjederstål er bare smuk tilbehør, som du simpelthen kan lide at bruge. Kærligt designet med matchende rødt bånd med en perfekt finish, du har en masse nydelse på hjertevarmende bogmærke. Den personlige gravering blot prikken kommer til I, fordi det er fra den opmærksomme, lille gave idé en individuel gave.

Årsager til hjerte bogmærker der er mange der elsker en tak eller en elevator, en lille gave til en fødselsdag eller til jul, ... folk, bøgerne, så gør det helt sikkert en fornøjelse. Stilfuld gave idé!

Detaljer

Heart Bookmark på bånd

Materiale: fjederstål
Med personlig gravering
I transparent gave kuvert

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T02:13:18+00:00