Har du brug for hjælp?

Hestesko-magneter

75 kr
Inkl moms
- +
Hestesko bringer som bekendt held, og hvis man er lidt overtroisk, kan man med dette magnetsæt man både glæde sig over held, men også noget mere praktisk: De lykkebringende hestesko-magneter bringer orden på papirer og sedler og tilfører helt sikkert lottokuponen lidt ekstra held! En sød lille gaveide til en, man holder af!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De fine og rustikke hestesko-magneter kommer i et sæt med fem magneter, og de er frem for alt praktiske, da de kan holde fast på tungere papirer end små indkøbssedler eller postkort. Det kunne f.eks være vigtige ting som børnetegninger, invitationer eller menuen fra det lokale pizzaria! Disse stærke magneter kan også holde større papirer fast på køleskabsdøre, white boards eller andre magnetiske baggrunde som man bruger i hverdagen. De er både praktiske derhjemme såvel som på kontoret. Der er altid dokumenter og sedler som godt kunne bruge en lille portion held, altså, det kan jo ligesom ikke skade at kombinere lottokuponen med en hestesko, vel? Det kunne jo være det hjalp, og man allerede dagen efter kunne tage ud og se på hus på Strandvejen!
Disse magneter, der er formede som hestesko, er en god og praktisk gaveide både til spillefugle og folk, som generelt er lidt overtroiske i dagligdagen. Dette lykkesymbol kan både gives til fødselsdage, som julegave eller bare som en lille overraskelse til en god ven, veninde eller et familiemedlem, der fortjener lidt ekstra held og lykke i dagligdagen!

Detaljer

  • Beskrivelse: 5 magneter
  • Materiale: kunstigt harpiks
  • Mål: 3 x 3 x 0,6 cm
2020-11-28T06:06:50+00:00