Har du brug for hjælp?

Heart sparebøsse med indgraveret

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Som en sparegris til brylluppet samt velkommen som en gave idé til enhver romantisk lejlighed: Heart sparebøsse med gravering af to navne og en dato ser virkelig klassiske og stilfulde - så parret sparer dig! Giv en vidunderlig motivation til at tillade en drøm bryllup tid til at spare på en romantisk ferie, ....

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Et hjerte, at Big lover: Den ædle sparebøsse i hjerte form er i to henseender til noget helt specielt! hyldest til en du så meget særlig forbindelse mellem to mennesker, fordi på den højglans eksteriør to navne er udødeliggjort. For det andet, det sparer den dyrebare penge boks på en unik oplevelse ud - brylluppet meste hvis dato er indgraveret med navnene sammen på Heart sparebøsse. placeret på et fremtrædende sted ikke kun de to elskende så motiverede for at fylde dit hjerte, gæster og familie vil helt sikkert bidrage til at sikre, at drømmen bryllup kan komme snart.

Den romantiske sparebøsse for par, du kan også bruge naturligt at forkæle dig selv med en fantastisk ferie eller til at tegne (nyt) hjem i leddet. Under alle omstændigheder, den kærlighed gave til hele kommer, planlægge den Store, i hvert fald meget stor om!

Detaljer

Heart sparebøsse med navn

4.3 x 9 x 8,7 cm
Indgraveret: to navne og en dato
Forsølvede og plette-bevis
Ingen specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T06:11:41+00:00