Har du brug for hjælp?

Happy Birthday-servietter

39 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Farverige servietter til den næste fødselsdagsfest. Disse Happy Birthday-servietter er perfekte til den næste børnefødselsdag. Udover at pynte på bordet, vil de helt sikkert også være praktiske, når de små skal have boller, lagkage og varm kakao. En rigtig god og samtidig praktisk gaveide til børnefamilier, men også velegnet som gaveide til voksne fødselarer.

Other customers bought

Beskrivelse

"Happy birthday to you, happy birthday to you..." Fødselsdage skal være festlige, og disse servietter skal i hvert fald nok bidrage til at gøre festen mere farverig på bordet sammen med pynten, fødselsdagssang og de traditionelle lune boller, den varme kakao og en lækker lagkage!
Med farverige bogstaver ønskes fødselsdagsbarnet "Happy Birthday" og samtidig har de 25 x 25 centimeter store servietter også en mere praktisk funktion på fødselsdagsbordet, når børnene er færdige og gerne vil lege, men lige skal have tørret både fingre og mund, så der ikke er lagkage og flødeskum alle vegne, som man skal bruge tid på at gøre rent. Med 20 servietter i pakken der hver har tre lag, skulle der være papir nok. De fine Happy Birthday-servietter kan naturligvis også bruges til en fødselsdag for voksne! De vil med garanti pynte på bordet, når man spiser en lækker middag med alle dem, man holder af, som er kommet for at fejre din store dag!
Find dem frem når du holder fødselsdag eller tag dem med som en ekstra lille gave, når du skal til fødselsdag.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 lag, 20 stk. pr. pakke
  • Mål: 25 x 25 cm
2020-11-26T19:53:17+00:00