Har du brug for hjælp?

Happy Birthday-kageform

155 kr
Inkl moms
- +
Med en Happy Birthday-kageform kan du lave et sandt mesterværk. Et ægte kunstværk af dej behøver ikke nødvendigvis at tage uendelige oceaner af tid at bage. Denne kageform gør processen let og enkel. Det er en genial gave til bagermestre, der vil skabe den perfekte fødselsdagskage til en, de holder af. Gæsterne vil uden tvivl beundre kagen og glæde sig til at smage den.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne Happy Birthday-kageform gør det til en leg at bage smukke kager, der vil imponere og forhåbentlig samtidig smage godt. Kageformen er nemlig lavet så smart, at man simpelthen bager hælder kagedejen i formen, der former kagen til en overvældende og stor, flere-etagers fødselsdagskage. På den måde kan man imponere uden at skulle bruge massevis af tid, for ikke at nævne blod, sved og tårer i køkkenet for at skabe den perfekte fødselsdagskage.
Til kageformen hører forskellige opskrifter, der gør det endnu nemmere at bage en lækker og flot kage. Med al den tid kageformen har sparet dig i sidste ende, har du så tiden til at pynte kagen og gøre den personlig, måske som en del af fødselsdagsgaven til en, man har kær? Der vil i hvert fald ikke være tvivl om, at andre folk vil tro, at man har brugt timevis i køkkenet på at kreere dette vidunder af en kage.

Detaljer

  • Materiale: metal
  • Mål: 17 x 19 cm (ca. 1 liter)
  • Bemærk: har antiklister-effekt
2021-01-26T07:53:34+00:00