Har du brug for hjælp?

Happy Birthday-isterningeform

49 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Sig tillykke med fødselsdagen på en sjov måde: Med Happy Birthday-isterningeformen kan du lave 13 isterninge-bogstaver, der tilsammen staver lykønskningen 'Happy Birthday' – og der er samtidig nok isterninger til, at fødselsdagsbarnet kan få sig en lækker og kølig drink. En original gaveide til fødselsdagen, der forfrisker!

Other customers bought

Beskrivelse

Når du er inviteret til en fødselsdag, og I har sunget fødselsdagssang for fødselaren, er det tid til den obligatoriske fællesskål med vennerne! Hvad enten I har fyldt glassene med øl, sodavand eller en lækker cocktail er det vigtigt at huske et par isterninger, så din gode drink også bliver afkølende og læskende. Med denne Happy Birthday-isterningeform kan du lave 13 isterninge-bogstaver, der tilsammen staver 'Happy Birthday', som på dansk betyder 'Tillykke med fødselsdagen'.
Fyld isterningeformen med vand og stil den i køleskabet, så har du hurtigt isterninger til en kølig og dejlig drink. Et lille tip: Dryp lidt frugtfarve i isterningeformen eller læg en vingummi i hver beholder, så bliver dine isterninger farverige og endnu mere festlige! Her er en lille men sjov gave til fødselsdagsbarnet, der også nemt kan sendes med posten, da den ikke vejer meget. En original gaveide, der både forfrisker og afkøler i sommervarmen.

Detaljer

  • Beskrivelse: isterningeform til 13 isterninger i bogstavform
  • Materiale: silikone
  • Mål: ca. 40 x 5 cm (1 bogstav ca. 3 x 4 cm)
2020-12-02T22:53:58+00:00