Har du brug for hjælp?

Happy Birthday-chokolade i 3D

39 kr
(390 kr / kg) Inkl moms
- +
Den lækre Happy Birthday-chokolade i 3D bliver helt sikkert et hit hos fødselsdagsbarnet! For hvem vil ikke gerne overraskes med en sej hilsen i 3D og lækker chokolade? Den schweiziske chokolade er af høj kvalitet og den fine hilsen er et farvestrålende festfyrværkeri. Alt i alt en rigtig fin gaveide, der enten kan stå alene eller komplementere en større fødselsdagsgave.

Beskrivelse

Der findes rigtig mange måder at ønske tillykke med fødselsdagen på - bl.a. med knus, flag og sang - men lad os nu være helt ærlige, vi venter jo alle på noget, der kan spises! Så hvorfor ikke give en spiselig fødselsdagshilsen? Denne plade chokolade har endda en hilsen i 3D - det er der vist ikke noget, der kan stikke. Overrask fødselsdagsbarnet med 100 g lækker schweizisk mælkechokolade i en smuk indpakning, på den måde slipper du også for at skrive et kort.
Denne 2i1-gave er helt sikkert noget, som alle fødselarer vil sætte stor pris på, så hvorfor ikke købe et par stykker, nu hvor du er i gang? Der er altid godt at have en lille ting på lager, til når naboen eller kollegaen fylder år. Happy Birthday-chokoladen i 3D er en fin lille gaveide, som enten kan gives alene eller fungere som et spiseligt kort på en større gave - lige meget hvad, bliver den med garanti et hit til næste fødselsdagsfest.

Detaljer

  • Beskrivelse: schweizisk mælkechokolade (mindst 30 % kakao) i gaveindpakning med 3D-påskrift "Happy Birthday", indeholder sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, skummetmælkspulver, emulgator: sojalecithin, aroma
  • Bemærk: kan indeholde nødder, bør opbevares koldt og tørt
  • Fremstillet af FantasTick Greeting GmbH, Gertigstraße 14a, 22303 Hamborg, Tyskland
2019-04-26T10:53:23+00:00