Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Hane-sæt til græskar og vandmelon

249 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Med dette hane-sæt til græskar og vandmelon kan man på få minutter tappe saft fra ganske almindelige græskar eller vandmeloner. En original og sjov gaveide, som vil lave de bedste drinks til sommerfesterne eller den lækreste græskarpunch når der holdes halloweenfest!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Et hane-sæt til græskar og vandmelon vil uden tvivl få gæsterne til at kigge en ekstra gang, når de skal op og hente drinks. På få minutter bliver en helt normal vandmelon til en sjov og anderledes cocktailhane. Med fire lette trin kan hanen sættes i, og herefter kan gæsterne selv tappe deres drinks! Perfekt til festlige aftener, hvor tørsten er stor og humøret er højt!
Denne hane er i øvrigt ikke kun egnet til vandmeloner, den er også perfekt til græskar, når sommeren er slut, og det er tid til efterårets halloween. Nu kan der laves græskarpunch, der kan drikkes direkte fra et udhulet græskarhoved! Det vil helt sikkert være en sjov tilføjelse til en (u)hyggelig halloweenfest med gode venner og veninder!
En perfekt gaveide til familie og venner, der elsker at gøre noget ekstra ud af deres fester! Med dette hanesæt til vandmelon og græskar vil det helt sikkert blive en sjov og vellykket aften, som både vært og gæster vil snakke om i rigtig lang tid!

Detaljer

  • Beskrivelse: Hanesæt til græskar og vandmelon, inkl. haneledning, kerneværktøj samt 8 cm langt skaft Materiale: hane i krom

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-20T20:03:49+00:00