Har du brug for hjælp?

Gulerodsformet teæg

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den lyserøde harekilling er så nuttet og den holder godt fast på sin store, flotte gulerod med sine små poter! Og ikke bare det, den er også helt klar til at hjælpe dig med at lave en frisk og lækker kop te. Det gulerodsformede tegæg er en anderledes gaveide til alle, der holder af en god kop te.

Other customers bought

Beskrivelse

Sikke en sød lille duo: En lille lyserød hare, der klamrer sig til sin elskede gulerod - det kan man kun lade sig begejstre af! Men det drejer sig ikke kun om cutenessfaktor med det anderledes og gulerodsformede teæg. Denne gaveide er nemlig også virkelige praktisk. Her har du nemlig fundet din daglige hjælp til tebrygningen, om det er til morgenmaden, eftermiddagskagen eller den sidste kop, inden du skal i seng. Hæld løs te, helst din yndlingssmag, ned i guleroden og sæt de to dele sammen, hæng teægget på kanten af kruset, hæld kogende vand på og så lad teen trække, til den er lige præcis, som du ønsker den. Haren og guleroden er ligeglade med, om du hælder hvid te, sort te eller urtete på dem, de har kun den præference at lave en god kop te til dig.
Det her er en gave, der vil give ekstra glæde ved at drikke te i hverdagen og den store tedrikker vil virkelig sætte pris på det anderledes og sjove teæg!

Detaljer

  • Beskrivelse: teæg der kan hænges på kanten af kruset
  • Brugsanvisning: guleroden fyldes med løs te
  • Materiale: silikone
  • Mål: 11,5 x 10 x 5 cm
2020-11-29T14:52:05+00:00