Har du brug for hjælp?

Guitarformet salatbestik

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Selv en kedelig icebergsalat med slatne tomater og bløde agurker kan gøres rock 'n' roll med guitarformet salatbestik. Pift sommerfesten op og gør salaten lidt mere interessant, når den serveres med det usædvanlige salatbestik. En oplagt gaveide til værten for den næste sommerfest eller som kompensation, når den salat, du tager med, ikke er særligt god.

Other customers bought

Beskrivelse

Sommer, salat og rock 'n' roll! Hvorfor skal det nødvendigvis være sex, drugs and rock 'n' roll, når en salat er meget sundere? Med et guitarformet salatbestik kommer salatskålen med garanti til at se lidt mere fancy ud og gør salaten endnu mere indbydende og lækker at se på. Det flotte bestik er formet som to guitarer, og er lavet i bøgetræ. Den ene guitar forestiller en akustisk guitar, mens den anden forestiller en elektrisk guitar.
Børn vil helt sikkert elske dette utraditionelle salatbestik, men også voksne med en svaghed for en god guitarsolo vil helt sikkert være begejstrede! Det vil uden tvivl passe godt til både pladespilleren og musikanlægget, når maden skal serveres hjemme hos alle ægte musikfans! Denne gaveide med et flot og kreativt design, kan både gives til jul og fødselsdag eller som værtsgave, men er også en god gaveide til f.eks indflytterfesten hos de unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra.

Detaljer

  • Materiale: bøgetræ
  • Mål: 33 x 12 x 1,3 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T00:49:41+00:00