Har du brug for hjælp?

Guitarformet madkasse

225 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En super gaveide til små og store rock'n'roll-fans! Denne seje madkasse er perfekt til både musikere og alle andre, der er vilde med den rockede stil. Nu kan du servere din madpakke på en anderledes og stilsikker måde, og der medfølger endda 10 forskellige klistermærker, så du i ægte rock'n'roll-stil kan dekorere guitartasken. En sej og praktisk gaveide til skolestart eller til den ældre rockfan.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne miniatureguitartaske er slet ikke til at stå for - den flotte forarbejdning, de fine detaljer og det seje look vil helt sikkert få kammerater og kollegaer til at sende misundelige blikke, når madkasserne findes frem. Som en ekstra sej detalje kan du dekorere guitartasken med forskellige klistermærker, som medfølger, så der ikke er nogen, der er i tvivl om, hvem denne flotte madkasse tilhører.

Madkassen måler 15,5 x 28 x 8 cm og er fremstillet af blik, som er let at gøre rent. Uden på er blikket dækket af et tyndt lag sort plast, hvor du kan sætte de seje klistermærker på. Blandt de 10 medfølgende klistermærker er der bl.a. stjerner, lyn og kroner og det typiske metalhåndtegn.

Hvis du leder efter den helt rigtige gave til en rock'n'roller eller en musiker, der har sin guitar med overalt, er denne flotte madkasse perfekt. Med rock'n'rollmadkassen kan du transportere din medbragte mad på en super sej måde, og mon ikke de andre i kantinen bliver misundelige, når de ser din specielle madkasse. En rocket og genial gaveide til alle, der elsker musik.

Detaljer

  • Beskrivelse: der medfølger 10 klistermærker til at dekorere madkassen, med snaplukning og håndtag
  • Materiale: blik, polypropylen
  • Vægt: ca. 340 g
  • Mål: ca. 15,5 x 28 x 8 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T23:26:44+00:00