Har du brug for hjælp?

Guirlande med lommer

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvad enten det er til hverdag eller fest, er denne fine guirlande et optisk highlight på væggen. Guirlanden adskiller sig fra de typiske festguirlander, idet de små trekanter også kan bruges til opbevaring. I lommerne er der plads til kuglepenne, notesblokke og lignende og de skønne farver bliver nærmest til et lille kunstværk på væggen.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide må siges at være helt optimal til festaber med ordenssans! Kombinationen af den festlige guirlande, som man typisk ser til fødselsdage eller andre begivenheder, og muligheden for at opbevare alverdens småting er simpelthen genial.
Guirlanden består af seks trekanter, som alle fungerer som lommer og dermed opbevaringsplads til kuglepenne, små huskesedler og hvad man ellers gemmer på. Du kan bruge den som en anderledes opslagstavle over skrivebordet, som praktisk pynt på børneværelset eller i køkkenet og sortere de forskellige opskrifter, som du har samlet samme i tidens løb, i lommerne. Lige meget hvor i hjemmet du vælger at hænge den op, vil den helt sikkert hurtigt blive taget i brug, for det er altid godt med et sted til at opbevare alle de småting, som man ellers ikke ved, hvor man skal gøre af.
Hvis du er på udkig efter en lille, sød ting, som både pynter i hjemmet og har en praktisk funktion, er denne festlige guirlande lige i skabet. Overrask en, du holder af, med denne fine guirlande, og gør hverdagen til en fest. En super dekorativ gaveide, som modtageren helt sikkert vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: Guirlande med 6 trekanter, der samtidig er lommer, trekanterne er lilla, turkise og røde
  • Mål: 182,9 cm x 25,2 x 0,8 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T14:04:41+00:00