Har du brug for hjælp?

Grow Me a Message-potteplante

69 kr
(1.150 kr / kg) inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne Grow Me a Message-potteplante udtrykker på en sød og naturlig måde de ting, der ellers kan være svære at sige. Sig det med blomster! På kun en uge gror planten i gavesættet, og hvad end man har villet sige, er det nu sagt med blomster. En sød tanke og gave, der helt sikkert vil overraske og blive taget godt imod.

Other customers bought

Beskrivelse

Der findes syv forskellige budskaber i plantesættene, hvor et for eksempel er "I love you" eller "be happy", altså er der et plantesæt til enhver situation, hvad end man vil udtrykke sin kærlighed til den, man elsker, eller ønske god bedring til nogen. En ting er sikkert: Denne gave vil blive taget godt imod af modtageren, for hvem bliver ikke glad af at modtage blomster? Især disse blomster, hvor man selv skal tage sig af dem og gro dem. Plantesættene er forskellige, f.eks. vokser der ud af "vær glad"-sættet en solsikke, og af de romantiske plantesæt gror en rose.
Det tager cirka en uge før blomsterne gror. I den søde Grow Me a Message-potteplante finder man alt, man har brug for, for at kunne gro sin blomst, og man behøver ikke at være født med grønne fingre for at få planten og blomsten til at lykkes. Grow Me a Message er en fin, personlig og sød gave, der vil passe til enhver anledning.

Detaljer

  • Variant: Be happy
  • Beskrivelse: indeholder frø, potteplante, tør jord, stang til platning
  • Bemærk: planten er et naturprodukt og størrelsen kan derfor variere

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T06:53:43+00:00