Har du brug for hjælp?

Grow it-plantesæt Bonsai

155 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det fine Grow it-plantesæt introducerer en hel ny verden inden for grønne fingre og planter. Nu kan man nemlig starte og dyrke sit helt eget væksthus inden for hjemmets egne fire vægge. Plantesættet gør det nemt og enkelt for enhver at skabe planter, selv for dem, som bestemt ikke er født med grønne fingre - de får nu muligheden for at dyrke deres fulde potentiale og måske endda få øjnene op for, hvor sjovt og spændende gartnerlivet er.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette Grow it-plantesæt indeholder alt, hvad man har brug for, for at udforske sine grønne fingre og måske ende ud med at blive en super hobby-gartner inden for hjemmets egne fire vægge. Plantesættet indeholder potteplanter lavet af kokosnød, plantefrø, kompostskiver, der vokser, når der bliver hældt vand på dem og derved fungerer som den første jord. Kort sagt finder man altså absolut alt, hvad man har brug for, for at dyrke sine egne små planter.
Det fås i et hav af forskellige udgaver - f.eks. chiliplanter, bonsaitræer, urteplanter, juletræ, oliventræ, te og kaffe, frugt eller klassiske grøntsager, så kort sagt kan man få lige de slags planter, man drømmer allermest om at dyrke! Dette Grow it-plantesæt er en oplagt gave til alle, der drømmer om at udforske og udvikle deres grønne fingre eller dem, der bor i lejlighed, men alligevel gerne vil dyrke planter i hjemmet.

Detaljer

  • Variant: bonsai

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-04T07:30:30+00:00