Har du brug for hjælp?

Eksklusivt hos Gaveideer.dk --> Toblerone med navn

Flere visninger

Grow it - humle

PÅ LAGER

Har du altid drømt om at kunne brygge dit eget hjemmelavede øl? Med denne gaveide har du nu muligheden for at dyrke humleplanter i haven. Plantesættet til at dyrke humle er en sjov og anderledes gaveide til alle, der er vilde med øl og som måske går rundt med en lille drøm om at bliver sin egen brygmester en dag!

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
145 kr
(558 kr / kg)
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Alle, der er elsker øl ved også, at det er humlen, som giver den en dejlig aroma. Humleplanten en en utrolig livskraftig slyngplante, som kan vokse næsten hvor det skal være. Så nu er der ingen grund til ikke at kunne dyrke sin egen humle og dermed starte som brygmester af eget øl! Det er ikke nødvendigt med nogen erfaring inden for gartnerfaget, eftersom plantesættet til at dyrke humle indeholder frø, en urtepotte til at starte ud med og en kompost-skive, der skal bruges som jord og som svumler op, når den bliver vandet. Det er såmænd alt, hvad man har brug for, for at kunne starte sin nye karriere som brygmester eller som humle-leverandør!
Humleplanten kan også bruges til at lave sig en aromatisk te eller til at ligge i bogskabet så insekterne holder sig på afstand! Altså, kort sagt et lille grønt vidunder, som nok skal holde gang i de grønne fingre! En sjov gave til par, der kan lide at eksperimentere med planter i hjemmet.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder en urtepotte af kokosfaser, kompost-skive og træpinde, humlefrø og brugsanvisning
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-02-22T02:16:07+00:00