Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Grillhandske med eget fototryk

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Grillsæsonen er efterhånden noget, der fungerer året rundt, for gasgrill er det helt nye. Mad, der er grillet, har bare en fantastisk smag, og især hvis maden indtages på en lun sommeraften, og menuen for eksempel står på grillpølser med brød, kartoffelsalat og dressinger. Det ved grillmesteren også! Du kender helt sikkert en mand, der er vild med at grille og måske har udnævnt sig selv til at være grillmester. Her er gaven til ham - en grillhandske, hvor du kan udvælge et billede (måske et af ham), der vil blive trykt på grillhandsken.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Kalder alle grillmestre - også de selvudnævnte af slagsen! Her er en gave, I vil elske, der passer lige til jeres yndlingsbeskæftigelse, som selvfølgelig er at grille. Grillning kan efterhånden ske i alt slags vejr, da flere og flere får udstyret deres hjem med en gasgrill, og hvem elsker ikke et lækkert stykke grillet kød eller en god grillpølse?

Denne gave fungerer både som praktisk element, da den sørger for, at du ikke brænder dig, når du udlever rollen som grillmester ved grillen, og deruder viser den også, hvem der er grillmester her i huset. Gaven består nemlig af en grillhandske, hvor du kan tilføje et personlig billede, der vil blive trykt på handsken. Helt gennemført og oplagt gaveide til grillmesteren!

Detaljer

  • Beskrivelse: grillhandske med plads til personligt fototryk

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T05:43:20+00:00