Har du brug for hjælp?

Gravhund med tape og klips

119 kr
Inkl moms
- +
Desværre reagerer denne hund ikke på ordrer, for den er af plastik, men selvom den ikke kan sitte eller give pote, så kan den andre ting! Her har du nemlig en gravhund med tape og klips, som fungerer som en tapeholder, men derudover har den lille gravhund også en magnetisk snude, der gør, at den kan holde fast på papirklips. Der følger otte kødbensformede papirklips med i dette gavesæt. Udover at være praktisk kan gravhunden selvfølgelig også holde dig ved selskab, når du arbejder ved din arbejdsplads.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

I stedet for at sige "Giv pote!" til denne hund kan du sige "giv tape", for den søde lille gravhund er desværre ikke levende og modtager derfor ikke ordrer. Istedet er den en gravhund med både tape og klips, der kan forskellige praktiske ting. Hunden fungerer som en tapeholder, hvor den med sit lille skarpe hjørne lader dig tage små stykker tape uden at du skal til at bruge tænderne. Hunden har også en magnetisk snude, der gør, at den kan holde fast på klips, som også følger med i denne gave.
Tapeholderen er i skønne farver - selve hunden er turkis og klipsene er pink, så du risikerer ikke, at tapeholderen bliver væk på skrivebordet. Denne lille gravhund med tape og klips er en oplagt gaveide til arbejdshesten, der arbejder mange timer i døgnet og godt kunne bruge lidt selskab i form af en sød plastik hund, der også har brugbare formål og funktioner.

Detaljer

  • Beskrivelse: tape- og klipsholder, indeholder tape og 8 klips
  • Materiale: plastik, undersiden af snuden er magnetisk så den kan holde klips
  • Mål: 16,5 x 10 x 4 cm
  • Bemærk: har skarp kant, så hold tapeholderen ude for rækkevidde for børn
2019-08-24T14:51:29+00:00