Har du brug for hjælp?

Gør det selv-prinsesseudklædning

119 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

De fleste små piger elsker prinsesser og eventyr, og med denne gaveide kan de nu forvandle sig til en på nul komma fem. Alt, de skal bruge, ligger i den fortryllende flotte kuffert, så det er bare at gå i gang. I den fine lilla kuffert er der både spejl, diadem, prinsessestav og et kort, hvor prinsessen kan tegne sin egen eventyrverden med de medfølgende farveblyanter og dekorere dem med klistermærkerne.

Other customers bought

Beskrivelse

Kender du en lille pige, hvis største drøm er at blive til en ægte prinsesse, så er denne gaveide helt perfekt, for med den kan hun klæde sig ud som en og drømme sig væk i et eventyr. I den flotte kuffert gemmer der sig det vigtigste tilbehør til en prinsesse, der er nemlig både spejl, diadem, prinsessestav og et kort, hvor hun kan tegne en fortryllende eventyrverden. Der medfølger desuden også farveblyanter og klistermærker til at gøre prinsessens tilbehør endnu smukkere.
Den praktiske kuffert gør det nemt at transportere det hele, og det er ikke noget problem at tage sit prinsesseudstyr med i eksempelvis børnehave eller på ferie.
Det fine gør-det-selv sæt byder på mange timers underholdning for børn og barnlige sjæle, så hvis du kender en, der går med en prinsesse i maven, er her den perfekte gaveide. Prinsesseudklædningen kan gives i mange anledninger og egner sig til børn fra tre år og opefter. Det vil med garanti falde i god jord hos alle, der er vilde med at klæde sig ud.

Detaljer

  • Beskrivelse: Gør det selv-prinsesseudklædning i blikkuffert, indeholder spejl, diadem, prinsessestav og kort over en eventyrverden, farveblyanter og klistermærker
2021-12-06T23:50:54+00:00