Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Glascoaster med teksten "Mr. & Mrs." og indgravering

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne glascoaster er en oplagt gaveide, når du er inviteret til bryllup og skal finde en god, personlig bryllupsgave til brudeparret, eller hvis du er inviteret til middag hos dit gode vennepar. På coasteren står der allerede "Mr. & Mrs.", og du kan så tilføje parrets fælles efternavn. På den måde får modtageren af gaven deres helt egen, personlige coaster, som kan bruges til uendelige ting. Coasteren er 10 x 10 centimeter, og du kan bruge det til at servere mad, som pynt på spisebordet, til at stille små dekorationer ovenpå såsom lys, eller til at stille drikkevarer på.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gave kan gives til mange anledninger: som bryllupsgave, som gave til fejring af mærkedage, til din bedre halvdel som lille overraskelse eller som en værtsgave, når du er inviteret til middag hos et vennepar. Der er mange anledninger, der vil fungere til denne personlige og romantiske gave.
Coasteren er af glas og 10 x 10 centimeter stor. Den kan derfor både gives som gave til mange anledninger men også bruges til mange anledninger. På den står der "Mrs. & Mrs.", og du kan selv tilføje parrets fælles efternavn, så underlaget bliver som skabt til dem. Coasteren er oprindeligt tænkt til at skåne dit bord, så du undgår at få rander og pletter på bordet, når du for eksempel stiller kopper og glas på dit bord. Det sørger denne fine glascoaster også for.

Detaljer

  • Mål: 10 x 10 centimeter
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine, brug ikke specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T01:33:43+00:00