Har du brug for hjælp?

Glasbrik til billeder

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

De praktiske glasbrikker, der er fremstillet af hærdet glas, er ikke bare en genial opfindelse, fordi de beskytter bordet. Disse glasbrikker er helt specielle, for du kan sætte dine egne billeder ind og på den måde skabe dine unikke glasbrikker med minder fra fester og ferier med venner og familien.

Other customers bought

Beskrivelse

Med disse glasbrikker er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke billeder du sætter ind og bruger til at dekorere og beskytte bordet. Hvad enten du beslutter dig for at lave et eksotisk ferietema, portrætter af familien, så hver person har sin egen glasbrik, eller måske fjollebilleder fra den seneste fest, bliver glasbrikkerne helt sikkert et hit i hjemmet.
I sættet er der fire glasbrikker, og du kan efter behov og ønske skifte billederne så tit, som du vil. Formatet på glasbrikkerne er også værd at bemærke, for den hvide kant er med til at få billederne til at se ud som det klassiske polaroidbillede. De praktiske glasbrikker passer i ethvert hjem og er en anderledes måde at præsentere sine personlige billeder på - med dem behøver gæsterne heller ikke se alle billederne fra ferien eller lignende, men kan bare nøjes med de bedste.

Hvis du leder efter en sød og praktisk gave med et personligt touch, er de flotte glasbrikker af hærdet glas lige i skabet. Langt de fleste kan få brug for glasbrikker, for hvem vil ikke gerne passe på sit flotte træbord, så mon ikke også de falder i modtagerens smag.

Detaljer

  • Beskrivelse: Sæt med 4 glasbrikker til at sætte personlige billeder ind i (maks. str. på billederne 8,2 x 8,2 cm)
  • Materiale: Hærdet glas

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-24T07:07:24+00:00