Har du brug for hjælp?

Glas-trofæ med indgravering

Fra: 259 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Dette produkt er ikke længere på lager. Klik på knappen nedenfor og bestil blot et lignende produkt fra vores danske partner YourSurprise.dk

Dette flotte glas-trofæ med indgravering er en fin måde at vise, at modtageren af denne gave fortjener noget helt specielt og at den person er noget ganske særligt, for det symboliserer et trofæ jo oftest. Trofæet er af glas, og det specielle ved det er, at du kan indgravere det med individuel tekst, så du får et trofæ, der passer præcis til modtageren. Skøn, personlig gaveide til hende eller ham, der virkelig fortjener det.

* Skal udfyldes

259 kr

Beskrivelse

Er der nogen, du kender, måske i din vennekreds eller din familie, der har gjort noget helt specielt, og du føler, at deres opførsel bør anerkendes med et trofæ? Så har du valgt den rigtige gave her. Ikke nok med at du nu kan belønne dine venner med et glas-trofæ, så kan du også lade trofæet indgravere, så du skaber en helt personlig hilsen til modtageren af gaven. Trofæet fås i fire forskellige designs, hvor du så kan tilføje navn, titel eller kælenavn. Et design viser en amerikansk studenterhue, og den udgave kan passende gives til den, der afslutter en uddannelse, om det er folkeskolen, gymnasiet eller en videregående uddannelse. Et andet design er med et segl, hvor du f.eks. kan skrive "Årets far" og nedenunder kan din fars navn så stå. Der er ingen tvivl om, at denne gave er noget helt specielt, der vil gøre modtageren meget lykkelig, for personlige gaver er lidt udover det sædvanlige. Denne gave er især oplagt til fars dag, mors dag eller som studentergave.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem student, pokal og segl
  • Materiale: glas
  • Mål: 19 x 18 cm, (uden sokkel 13,5 cm)
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2019-03-20T05:26:14+00:00